Te invit in viata ta BUCURESTI 29 APRILIE 2017

Asa cum am mai spus-o si o spun multi altii, traim in 2 lumi, una inviziba si una vizibila, una interioara si una exterioara. Este necesar sa gasim calea de a armoniza aceste doua lumi pentru a ne bucura de o viata linistita si implinita,

Indiferent de sex, religie, culoare, nationalitate, suntem cu totii in primul rand oameni, fiinte Divine Eterne si Infinite , spirite venite la intrupare pentru a ne bucura de o experienta terestra.

Din aceasta perspectiva, pornind de la cat de asemanatori suntem, am creat cursuri de autocunoastere, bazate pe informatii primite prin comuniunea directa cu sferele celeste, si din cursuri la care am participat de-a lungul anilor.

A venit momentul sa imparatsesc cu voi ceea ce cunosc si sa crestem impreuna.

Astfel, pe 29 aprilie 2017 continuam sa ne autocunoastem in cadrul unei intalniri de la 10:00-17:00 cu o mica pauza de 30 minute. Locatia se va comunica celor ce se vor inscrie pe adresa sc.realizariiviselor@gmail.com.

Intalnirea va avea o parte teoretica si una practica,De fapt cel mai mult ne vom concetra pe partea practica pentru a sti ce avem de facut pana la urmatoarea intalnirea.

Ca repere

  • aprofundam sistemul de chakre
  • prima chakra si legatura cu mama Pamant
  • tiparele acestui nivel-identificare, curatare
  • prima chakra si taina botezului

Investitie 88 lei

Locuri disponibile 10

Inscrieri pana la data de 22 aprilie 2017.

Cursul se tine cu minim 7 persoane.

Veti primi si suport de curs!

Va astept cu drag !

Pentru cei interesati programul complet cuprinde 7 intalniri, 1 data pe saptamana , in cadrul carora ne vom familiariza cu fiecare chakra in parte. Recomandarea este sa participati la toate cele 7 intalniri.

Alina Ramona Jacotă

sc.realizariiviselor@gmail.com

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑